Vershoudgarantie & Levertijden

Aflevergarantie via de Kaasbus
Wij maken uw bestelling gereed, sturen u een betaalverzoek, en na betaling bezorgen we de bestelling. Alle producten worden zeer zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Wij bieden bij alle leveringen 100% aflevergarantie.

Versgarantie
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.

Als u bij de bestelling aangeeft waar onze verkoper uw bestelling achter mag laten dan brengen wij het graag bij u langs. Vergeet niet een koeltas/box (met warm weer met koelelement) klaar te zetten!

Levertijden
Alles wat u ‘s avonds voor 23:59 uur bestelt bezorgen wij de volgende avond tussen 17:00 – 22:00 uur. Deze service geldt van maandag t/m vrijdag voor de bezorging van pakketten binnen Nederland. Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Scroll naar boven
Chat starten
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Welkom bij Kaasboer Siebren
Onze chatbot is 24/7 bereikbaar! Stel uw vraag gerust in deze chat. Onze medewerkers reageren zo snel mogelijk op dinsdag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. 💬