Tonijn kaasbroodje

Ingrediënten:

-400 gram tonijn uit blik, uitgelekt en fijngesneden
-2 lente –uitjes, fijngehakt
-2 selderijstengels, fijngesneden
-1 middelgrote tomaat, gesneden
-2,5 eetlepel mayonaise
Snufje gedroogde oregano
-4 volkoren bolletjes, gehalveerd
-150 gram oude Gaasterlander of Bioweide Pikant, geraspt
-16 gevulde olijven in plakjes
  • Tonijn kaasbroodje
Bereidingswijze:

Meng de tonijn met lente-uitjes, selderij, de tomaat, mayonaise en oregano door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe en zet geheel apart. Verwarm de grill voor en rooster de snijkant van de broodjes goudbruin. Verdeel het tonijnmengsel over de 8 helften en beleg met de geraspte kaas en de plakjes olijven. Grill ze tot de kaas is gesmolten en begint te pruttelen, zonder dat ze bruin worden. Serveer de broodjes warm met versgemalen zwarte peper.

Blijf op de hoogte van de laatste acties!