Kruidenkaas selectie 2

€ 1,55100 gram v.a.:
Landana groene pesto
Deze kaas is opvallend van kleur, en doet het daardoor overal goed op een kaasplankje! Verras uw bezoek met deze milde kaas met basilicum en een vleugje knoflook. Hij is pikant kruidig van smaak.

Landana rode pesto
Zongerijpte tomaten en een zomers, warme rode kleur zijn typerend voor de Landana rode pesto kaas. Door toevoeging van oregano en een vleugje knoflook is dit een lekkere kaas, die vele mogelijkheden biedt in de koude en warme keuken.

Chili / Sambal
Onze sambalkaas is een heel pittige kaas met vurige stukjes chili.
Een buitengewone combinatie van milde Landana kaas en vurige stukjes chili.

Brandnetel
Mild en kruidig van smaak is deze kaas door de toevoeging van brandnetel. Door deze toevoeging heeft deze kaas bovendien een bloedzuiverende werking; brandnetel heeft een bloedzuiverende eigenschap.

Walnoot
Deze kaas is rijkelijk gevuld met stukjes walnoot.
Wie kent de zachte Franse kaasjes met walnoot niet! Landana walnoot kaas biedt deze unieke combinatie van kaas en fijne stukjes walnoot op puur Hollandse wijze aan aan de echte fijnproever.

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

CORONA UPDATE 23 MAART

Beste mensen,

Zoals zojuist met klem benadrukt is door de overheid wordt een ieder gevraagd de fysieke afstand tot elkaar te bewaren.
Ook wij bij Kaasboer Siebren bewaren en bewaken deze afstand. Wij volgen alle maatregelen nauwlettend op, dit om de gezondheid van u en ons te waarborgen. En zolang wij gezond blijven kunnen wij ook onze, momenteel maatschappelijk vitale rol blijven vervullen om velen van u te voorzien van belangrijke voedingsmiddelen. Naast de al geldende maatregelen die wij sinds invoering naleven, willen wij u nu extra attenderen op het volgende:

- Indien u zichzelf en onze verkopers volledig wilt ontzien van fysiek contact bieden wij u de mogelijkheid tot volledig contactloos bezoek.

1. U geeft uw bestelling aan ons door via de telefoon/website/whatsapp/e-mail/briefje op de deur.

2. De verkoper laat uw bestelling achter in een tasje aan de deur of op een door u aangewezen plek.

3. Betaling kan via een Tikkie/overboeking.

- Brood, gebak & ingesealde kaas is bij ons telefonisch te bestellen tot 16:00 uur voor de volgende routedag.

- Hiernaast verzoeken wij u ook om met niet meer dan 1 persoon tegelijkertijd aan de kaaswagen te komen.

Zolang we de maatregelen met zijn allen strikt in acht nemen en houden, houden we de kans op uw en onze goede gezondheid het grootst. En uiteraard is dat voor een ieder het allergrootste goed!

Dank voor uw begrip,

Team Kaasboer Siebren