• Roche Mazet - VdPO - Merlot

  Deze Merlot heeft een zeer intens mooie dieprode kleur met paarse hinten en prettige aroma's van rijp fruit en bosvruchten. De wijn is goed in balans, vol en rond in de mond en heeft een mooie lange afdronk.

  Serveertemperatuur: 15 - 17 °C.
  € 5,98prijs per fles: meer informatie
 • Roche Mazet - VdPO - Cabernet Sauvignon

  Door de rijping op eikenhouten vaten is deze wijn zeer goed in balans en heeft hij een mooie structuur. De kleur is dieprood, de geur is intens met hinten van rood fruit, hout en tonen van geroosterd brood. De smaak is krachtig met aangename tannines en een lange afdronk.

  Serveertemperatuur: 15 - 17 °C.
  € 5,98prijs per fles: meer informatie
 • Roche Mazet - VdPO - Chardonnay

  De kleur van deze wijn is goudgeel. In de neus een fris aroma van honing, verse amandelen en een klein pepertje. Een volle ronde Chardonnay met een hint van geroosterd brood en een lange afdronk.
  € 5,98prijs per fles: meer informatie
 • Roche Mazet - VdPO - Sauvignon Blanc

  De kleur is citroengeel en zuiver, de geur heeft tonen van mineralen en witte bloemen. De smaak is fruitig en fris met aangename zuren en goed in balans.
  € 5,98prijs per fles: meer informatie
 • Esteio - Vinho de Mesa - Rosé

  Deze sprankelende rosé heeft in de neus aroma?s van bloemen en zomerfruit. De smaak is fris en licht bruisend met een mooie afdronk. Deze wijn kan het beste jong gedronken worden.
  € 5,98prijs per fles: meer informatie
 • El Potro Frison

  Deze volle rode wijn is vernoemd naar het Fryske Hynder (het Friese paard). Gemaakt door een spaanse wijnboer en ontwikkeld door 2 Friezen.
  € 6,98prijs per fles: meer informatie

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

CORONA UPDATE 23 MAART

Beste mensen,

Zoals zojuist met klem benadrukt is door de overheid wordt een ieder gevraagd de fysieke afstand tot elkaar te bewaren.
Ook wij bij Kaasboer Siebren bewaren en bewaken deze afstand. Wij volgen alle maatregelen nauwlettend op, dit om de gezondheid van u en ons te waarborgen. En zolang wij gezond blijven kunnen wij ook onze, momenteel maatschappelijk vitale rol blijven vervullen om velen van u te voorzien van belangrijke voedingsmiddelen. Naast de al geldende maatregelen die wij sinds invoering naleven, willen wij u nu extra attenderen op het volgende:

- Indien u zichzelf en onze verkopers volledig wilt ontzien van fysiek contact bieden wij u de mogelijkheid tot volledig contactloos bezoek.

1. U geeft uw bestelling aan ons door via de telefoon/website/whatsapp/e-mail/briefje op de deur.

2. De verkoper laat uw bestelling achter in een tasje aan de deur of op een door u aangewezen plek.

3. Betaling kan via een Tikkie/overboeking.

- Brood, gebak & ingesealde kaas is bij ons telefonisch te bestellen tot 16:00 uur voor de volgende routedag.

- Hiernaast verzoeken wij u ook om met niet meer dan 1 persoon tegelijkertijd aan de kaaswagen te komen.

Zolang we de maatregelen met zijn allen strikt in acht nemen en houden, houden we de kans op uw en onze goede gezondheid het grootst. En uiteraard is dat voor een ieder het allergrootste goed!

Dank voor uw begrip,

Team Kaasboer Siebren