Boer´n Trots

€ 1,78100 gram v.a.:
Ons assortiment kent 2 soorten Boer´n Trots, namelijk de
 
- Boer’n Trots Klaver Pikant
- Boer’n Trots pepertrio
 
 
Midden in Twente ligt het kleine dorpje Deurningen. Hier is het waar de kazen van Boer’n Trots gemaakt worden. Herbert, de boer, zorgt met veel liefde voor zijn koeien. Om de beste melk te verkrijgen hebben koeien goede voeding nodig. In de weiden van Herbert groeit extra veel klaver en kruiden wat goed is voor de koeien. Dat weten ze al generaties lang bij Herbert. En je proeft het, in de melk en in de kazen. Echte Boer’n Trots! Ambacht ..... Oet Twente.

Sinds 1985 wordt op het bijna 100 jaar oude landgoed kaas gemaakt. Herbert gebruikt de melk van zijn eigen koeien waardoor deze melk supervers verwerkt wordt tot kaas. Nadat de kazen gemaakt zijn, worden deze met de hand gewassen met karamel. Hierdoor ontstaat de mooie diepbruine kleur van de kaaskorst en de karakteristieke, iets zoete smaak. Op deze heerlijke smaak is Herbert erg trots.

Op de Boer’n Trots Klaver Pikant is Herbert extra trots, met deze kaas heeft hij namelijk Super Gold gewonnen op de World Cheese Awards.

Blijf op de hoogte van de laatste acties!

CORONA UPDATE 23 MAART

Beste mensen,

Zoals zojuist met klem benadrukt is door de overheid wordt een ieder gevraagd de fysieke afstand tot elkaar te bewaren.
Ook wij bij Kaasboer Siebren bewaren en bewaken deze afstand. Wij volgen alle maatregelen nauwlettend op, dit om de gezondheid van u en ons te waarborgen. En zolang wij gezond blijven kunnen wij ook onze, momenteel maatschappelijk vitale rol blijven vervullen om velen van u te voorzien van belangrijke voedingsmiddelen. Naast de al geldende maatregelen die wij sinds invoering naleven, willen wij u nu extra attenderen op het volgende:

- Indien u zichzelf en onze verkopers volledig wilt ontzien van fysiek contact bieden wij u de mogelijkheid tot volledig contactloos bezoek.

1. U geeft uw bestelling aan ons door via de telefoon/website/whatsapp/e-mail/briefje op de deur.

2. De verkoper laat uw bestelling achter in een tasje aan de deur of op een door u aangewezen plek.

3. Betaling kan via een Tikkie/overboeking.

- Brood, gebak & ingesealde kaas is bij ons telefonisch te bestellen tot 16:00 uur voor de volgende routedag.

- Hiernaast verzoeken wij u ook om met niet meer dan 1 persoon tegelijkertijd aan de kaaswagen te komen.

Zolang we de maatregelen met zijn allen strikt in acht nemen en houden, houden we de kans op uw en onze goede gezondheid het grootst. En uiteraard is dat voor een ieder het allergrootste goed!

Dank voor uw begrip,

Team Kaasboer Siebren